Welkom op de site www.kattenbemiddeling.nl.

kittens kopen
Bent u op zoek naar een kitten, dan kunt u deze vinden in het menu aan de linkerzijde het onderdeel "nestjes". Op de achterliggende pagina kunt u per ras de aangeboden kittens zien, met daarbij de belangrijkste gegevens. Zoals wie is de fokker en uit welke vader en moeder de kittens zijn geboren. Wij accepteren alleen advertenties van cattery's die zijn aangesloten bij een kattenvereniging.

kittens verkopen
Heeft u zelf kittens te koop, dan kunt u uw advertentie gratis voor 2 maanden plaatsen op deze website. Het enige wat u heeft te doen is in het menu aan de linkerzijde het onderdeel "adverteren" aan te klikken en dan kunt u online de gegevens van het nest doorgeven. Na controle van de door u verstrekte gegevens zal het door u opgegeven nest zichtbaar zijn onder de nestjes.
Let op: het is bij ons alleen mogelijk te adverteren voor cattery's welke zijn aangesloten bij een kattenvereniging.

herplaatsing
In sommige gevallen blijkt het niet mogelijk te zijn om een kat te houden, bijvoorbeeld omdat die niet goed overweg kan met andere katten die aanwezig zijn. Er zit dan voor de eigenaar zo nu en dan niks anders op dan voor deze kat een nieuw 'huisje' te zoeken. Katten die op zoek zijn naar een nieuw 'huisje' zijn te vinden onder het onderdeel "herplaatsing".

op zoek naar een dekkater?
Bent u op zoek naar een dekkater, dan kunt u een kijkje nemen onder het onderdeel "dekkaters". Hier presenteren de verschillende katers zich en doen er alles aan om hun beste pootje voor te zetten.

welk ras?
Weet u niet goed welk ras u wilt hebben of wilt u sommige rassen eens met elkaar vergelijken, dan is het misschien een idee om eens een kattenshow te bezoeken. Waar binnenkort een show is, kunt u vinden op www.kattenshows.nl.

zooplus.nl

Cheese House Design, The Netherlands